0743 227 646 L-V 8:00 - 17:00

Termeni domenii

1. General

  • Domeniile .RO se înregistrează pe o perioadă de 1-10 ani, vezi acordul (link extern) și reguli (link extern) de înregistrare nume de domenii .RO, domeniile internaționale (ex: .COM, .EU) se înregistrează pe o perioadă de 1-10 ani, prețul se calculeaza la cursul BNR al zilei in RON + 2%.
  • Pentru moment prin intermediul nostru puteți opta pentru un domeniu RO, EU, sau COM. Durata minima de înregistrare a domeniilor este de 1 an, cu posibilitate de prelungire înaintea expirări termenului.

2. Răspundere / responsabilitate

  • Este datoria clientului să se asigure că domeniul pe care îl înregistrează nu încalcă nici un drept de proprietate intelectuală. De asemenea proprietarul domeniului își asumă răspunderea în privința despăgubirii, apărării și susținerii nevinovăției atât a DataWebDesign cât și a registrarului/registrului extensiei de domeniu în fața oricăror solicitări de daune, obligații și costuri care ar putea apărea ca rezultat al înregistrării domeniului. În privința transferului domeniului de la un registrar la altul (organizația delegată de registru) de regulă solicitările sunt ca acesta să nu fie blocat la nivel de registrar, iar costul transferului implică în cele mai multe cazuri prelungirea de valabilitate a domeniului cu un an de zile. De asemenea pentru inițierea procedurii de transfer este nevoie de un cod de autorizare obținut de la registrarul de la care va fi transferat domeniul.

3. Înregistrare

  • Înregistrarea domeniilor se face exclusiv pe numele clinetului.

4. Plata

  • Pentru înregistrarea domeniilor este necesară plata în avans pe perioada dorită. 

5. Returnarea baniilor

  • Având în vedere natura acestui serviciu unic, returnarea baniilor poate fi solicitat doar în cazul în care înregistrarea se face greșit din vina reprezentanțiilor DataWebDesign.

  • Clientul este în totalitate responsabil pentru exactitatea datelor furnizate către DataWebDesign când se solicită înregistrarea unui domeniu.

6. Informații

  • Pentru alte detalii legate de acest serviciu, vă rugăm sa ne contactați.