0743 227 646 L-V 8:00 - 17:00

Servicii de web design și găzduire în WordPress, pagini de prezentare. Pachete complete începând de la 20€/lună.

Servicii web design

Servicii
Web design exclusiv site-uri de prezentare

Oferim servicii de web design pentru site-uri de prezentare de la A la Z. Totul intr-un singur loc.

Alege una din pachetele noastre complete și beneficiezi de web design gratuit, domeniu gratuit (RO) pentru minim un an, găzduire pe servere de ultimă generație, mentenanță și suport inclus în funcție de pachetul ales. Pachete începând de la 20€/lună.

Pentru că știm cât de importantă este prezența online am creat aceste pachete cu gândul să te scăpăm de griji. Completează formularul de mai jos cu câteva detalii despre afacerea ta, sau lasă-ne câteva exemple de site-uri care iți plac și revenim cu sugestiile/oferta noastră in maxim 24 ore.

Gânduri bune. Echipa DWD.

Astăzi, prezența online este un avantaj, indiferent de tipul de afacere pe care îl ai. Un site de prezentare iți poate extinde portofoliul de clienți dacă este făcut cum trebuie și este întreținută corect.

Nu este de ajuns să ai doar un site de prezentare. Este posibil să nu te ajute cu nimic. Ca și o mașină, acesta are nevoie de întreținere periodică ca să funcționeze corect.

Specializați exclusiv in crearea site-urilor de prezentare, oferim servicii complete de la A la Z cu ar fi: design, gazduire, intretinere, marketing etc…

Cere ofertă

Fie că e vorba de o pagină de prezentare nouă sau un redesign, vei avea nevoie de web design, găzduire, un nume domeniu si mentenanță.

Alege oricare pachet complet din oferta noastră și beneficiezi de toate aceste servicii intr-un singur loc.

Vezi detalii

Serviciile noastre de marketing includ crearea de reclame pe Olx, Facebook și sau Google.

În funcție de tipul de afacere, tipul de clienți vizați sau de buget, iți stăm la dispoziție pentru a găsi soluția potrivită de marketing, care să ii ofere o vizibilitate mai mare în domeniu și a atrage mai mulți potențiali clienți.

Cere ofertă

Descărcați lista de prețuri completă cu toate serviciile pe care le oferim.

Descarcă fișier (PDF 1MB)

Cere ofertĂ

O scrută descriere despre serviciul dorit și sau tipul de afacere pentru care dorești o pagină de prezentare.
Prelucrăm datele tale cu caracter personal numai pentru scopul de a comunica sau de ați oferi asistență tehnică.