0743 227 646 L-V 8:00 - 17:00

Web design - Pagina web - Găzduire - Domeniu - Responsive Web Design - eMail ? Află raspunsuri pe pagină, sau lasă-ne un mesaj și iți răspundem cu plăcere la orice nelămurire.

ÎNREBĂRI FRECVENTE

FAQ

Cele mai frecvente întrebări

O pagină web necesită un designer, un nume de domeniu, o găzduire, mentenanță, suport și o mulțime de setări până să ajungă online și vizibil publicului.

Toate aceste aspecte necesită cunostințe technice / practice și sunt costitoare.

Noi echipa DataWebDesign.ro am creat trei pachete standarde care includ toate serviciile menționate mai sus pentru a sări în ajutorul antreprenorilor la început de drum sau celor deja existenți pe piață dar fără prezență online.

Fără agenții multiple, fără drumuri inutile, fără timp pierdut, fără costuri ascunse.

Ne întâlnim la o cafea o singura dată, dacă este nevoie, pentru a discuta detaliile, și pe urmă vom ține legătura prin eMail, telefon (Whatsapp), sau Facebook.

Pentru moment serviciile noastre sunt destinate exclusiv pentru site-uri de prezentare.

Pentru moment prin intermediul nostru puteți opta pentru un domeniu RO, EU, sau COM. Durata minima de înregistrare a domeniilor este de 1 an, cu posibilitate de prelungire înaintea expirări termenului.

Prețul domeniilor se achită în avans.

Având în vedere natura acestui serviciu unic, returnarea baniilor poate fi solicitat doar în cazul în care înregistrarea se face greșit din vina reprezentanțiilor DataWebDesign.

Înregistrarea domeniilor se face exclusiv pe numele clinetului.

Da. În cazul in care optezi pentru una din pachetele lunare pentru minim 12 luni.

În cazul în care dorești sa achiziționezi doar un pachet de găzduire, sau alte servicii individuale, te rugăm sa consulti lista noastră de prețuri.

Descarcă lista de prețuri (PDF 1MB)

Un email profesional reprezintă numele domeniului/afaceri. Pe scurt altul decât Yahoo, Hotmail, Google sau alți terți de tip email gratuit. 

Din momentul în care domeniul tău este online, este posibilă setarea unui eMail personalizat. Ex: contact@numedomeniu.ro sau clienti@numedomeniu.ro

Mentenanța include urmatoarele:

– back-up de siguranță (lunar)
– actualizare platforma / sistem (de cate ori este nevoie, sau când apare o versiune nouă)
– actualizare module / plugin-uri (lunar)
– testarea actualizarilor
– ajustarea evenimentelor (în cazul în care actualizările provoacă schimbări vizibile pe site)

Depinde de numarul de pagini, funcționalități cerute, conținut etc…

Exemplu real: Clientul dorește un site de prezentare cu maxim 5 pagini care să includă pagina de acasă, pagina despre, pagina servicii,  pagina de contact și pagina de Cookies (cerut de lege). 

Dacă clientul deține toate informațiile, logo-ul și imaginile, realizarea durează aproximativ 1-2 săptămâni.

Dacă clientul nu deține nici o informație, realizarea durează peste 2 săptămâni, și în funcție de când vor fi disponibile informațiile necesare pentru crearea site-ului.

In principiu depinde de la caz la caz. În general 1-6 săptămâni.

Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informații prin Internet: informații despre carduri bancare, parole și in general orice informație care se doreste a ramâne privată. Certificatele SSL pot fi folosite și pentru securizarea corespondenței (email).

Certificatele SSL criptează informațiile înaintea ca acestea să circule prin Internet. Informațiile criptate nu pot fi decriptate decât de serverul căruia îi sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informațiile trimise către un website nu vor fi furate sau modificate.

Pentru alte întrebări te rugăm să ne contactezi.